Başkan İduğ: Genel Başkanımızın liderliğinde çalışmaya devam

Başkan İduğ: Genel Başkanımızın liderliğinde çalışmaya devam

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde durmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Medya Ege- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemal Kılılçdaroğlu'nu ziyaret ederek, tamamlanan ve hayata geçirilecek olan projelere ilişkin bilgi verdi. Başkan İduğ, sosyal medya hesabından yaptığı ziyarete ilişkin paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile tamamladığımız ve hayata geçireceğimiz projeleri görüştük, Belediyemizde uyguladığımız finans modelini aktardım, değerli görüşlerini aldım. Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde durmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. Başkan İduğ'un paylaşımı, kısa süre içinde yüzlerce beğeni aldı.

fjvbtdxxoam8ezy.jpg

Mehmet Avcı isimli bir vatandaş, Başkan İduğ'un paylaşımında "Saygı değer genel başkanım Saygı değer başkanım hep beraber omuz omuza sırt sırta emin adımlarla daha güzel yarınlara her şey çok güzel olacak..." yorumunu yaptı. İsrafil Demirel ise "Hem alaylı hem de mektepli bir siyasetçi olarak sayın Başkan İduğ'un görüşleri çok önemlidir. Ülkemizde hem teoriyi ve hem de pratiği bilen liyakat sahibi politikacılara ihtiyaç vardır…" ifadelerini kullandı.

fjvbtdvwuaw3r68.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.