Başkan İduğ: Hiçbir işçimizin bizden alacağı yok

Başkan İduğ: Hiçbir işçimizin bizden alacağı yok

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Hiçbir işçimizin bizden alacağı yok. Maaşlarımızı düzenli olarak ödüyoruz. Bundan sonra aynı anlayışla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde personeliyle bayramlaştı.

img-6668.jpg

Büyükpark içindeki Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda Bornova Belediyesi çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan İduğ, birlikte hareket etmenin ve Bornovalılara en iyi şekilde hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Bornova Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla tam bir uyum içerisinde birbirinden başarılı projelere imza attık. İlçemizde yaşayan her bir bireye daha iyi hizmet etme yolunda verdiğimiz mücadeleye omuz veren tüm çalışanlarımıza tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

dsc-4245.jpg

Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu ekonomik koşullarda, Bornova Belediyesi’ni sağlam bir mali yapıya kavuşturmuş olmalarının öneminin her geçen gün daha da önem kazandığının altını çizen Başkan İduğ, “Önümüzdeki süreçte enflasyonun yükselmesiyle ilgili beklentiler var. Çalışanlarının alım gücünün düşmesi söz konusu olabilir. Bu açıdan tedbirli olmak gerekiyor. Biz Bornova Belediyesi olarak en başından beri tedbirli davrandık şimdi de bunun sonuçlarını görüyoruz. Hiçbir işçimizin bizden alacağı yok. Maaşlarımızı düzenli olarak ödüyoruz. Bundan sonra aynı anlayışla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

img-6654.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm personelin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini dilediğini söyledi. Konuşmasının ardından Başkan İduğ, bürokratlar ve tüm çalışanlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Bu arada Bornova Belediyesi Başkan Yardımcıları Zafer Kurtbay, Barbaros Taşer, Orhan Şaylan, Şeyda Kıvratma ve Özlem Ayan ile meclis üyeleri Temizlik İşleri ve Fen İşleri Şantiyelerinde işçilerle bayramlaştı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da Kaymakamlık’ta düzenlenen törende Kaymakam Fatih Genel ve 57. Topçu Tugayı Komutan Vekili Yarbay Yasin Gürçiçek ile birlikte ilçe protokolü ile bayramlaştı.

dsc-4268.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.