BAŞKAN İDUĞ İLE BORNOVA 300 MİLYON KAZANDI!

BAŞKAN İDUĞ İLE BORNOVA 300 MİLYON KAZANDI!

Arif Çayan yazdı...

‘Dünya Tasarruf Günü’nde Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı gördüm, görmediyseniz bakın görün.

Başkan İduğ, bir icraatıyla belediyede neler yaptığını, artık nelerin yapılmadığını anlatırken, son noktayı da şöyle vurguluyor: ‘Bornova’nın en az 300 Milyonu kasasında kalacak.’

Dünya tasarruf gününde Bornovalılar için yapılmış en güzel paylaşım olsa gerek.

Daha önceleri belediyede çeşitli araçlar kiralama yöntemleri kullanılıyordu. Başkan İduğ, kiralık araçlara her ay dünyanın parasını ödediklerini, bunun yerine satın almayı, belediyenin envanterine araçları katmayı uygun görüp, ‘Bornova hayırlı olsun’ dedi.

Belediye başkanlığı yapmak akıl işidir. Akıllı bir başkan seçebildiyseniz, belediyelerin kar etme mantığı olmaz ama belediyelerin az zarar etmek mantığıyla yönetildiğini görürsünüz. Belediye neticede herkesin sahip olduğu, herkesin kasasına para koyduğu ve herkesin hizmet beklediği bir kurum.

brn3959-1478x650.jpg

Siz paranızı koyduğunuz kurumun, yönetmesini seçtiğiniz insanın bir şeyler yaparken nasıl davranmasını isterseniz, işte belediyeden de, başkanından da aynı şeyleri bekleme hakkınız var.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ticaretten gelen zekasını belediyenin bütün icraatlarında kullanıyor ve Bornovalı da bu zekasından dolayı çok ama çok mutlu oluyor.

Bornova’da aksayan hiçbir şey olmadığı gibi, Bornova Belediyesi’nde işleyişte iyi yönde çok değişimler yaşanıyor.

İlçesindeki insanların sorunlarını tek tek dinleyen ve elinden gelen çözümü hiç düşünmeden ve çekinmeden kullanan Başkan Dr. Mustafa İduğ, bulunduğu yeri demeyeceğim, seçilmeyi hak etmiş ender belediye başkanlarından birisi.

Çünkü Bornovalı, başkanlarıyla mutlu ve umutlu!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.