Başkan İduğ, lise arkadaşları ile bir araya geldi

Başkan İduğ, lise arkadaşları ile bir araya geldi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın en eski okullarından olan Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi (SKAL) mezunları okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılarak eski arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Bornova’nın en eski okullarından olan Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi (SKAL) mezunları okul bahçesinde düzenlenen Bahar Şenliği ve 14. Geleneksel Gazoz Gevrek Günü’nde buluştu.

Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Mezunlar Derneği (BOSKOMDER) tarafından düzenlenen etkinlik, her kuşaktan öğrenci ve öğretmeni buluşturdu. Organizasyonda gevrekle beraber, okul adına amblemli olarak özel üretilen gazozlar dağıtıldı.

84562.jpg

Etkinliğe Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile birlikte katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, mezunlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Mezunlarla birlikte halay çekti, eski sınıfını ziyaret ederek, sırasına oturdu.

8526.jpg

Eski dostları ve Bornovalılar ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirten Başkan İduğ, “Bu okul birçok sanatçı, bilim insanı ve siyasetçi yetiştirdi. Bende bu okuldan mezun bir siyasetçi olmaktan gurur duyuyorum. Bornova Belediyesi olarak her zaman eğitim öncelik verdiğimiz konulardan biri oldu. Okulumuzun istediği her konuda yanında olup, destek vereceğiz. Bu anlamlı günde bizi buraya toplayan BOSKOMDER yönetimine de teşekkür ederim ”dedi.

515626.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.