Başkan İduğ, mahalle gezilerine devam ediyor!

Başkan İduğ, mahalle gezilerine devam ediyor!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Çamkule, Merkez ve Zafer mahallelerini ziyaret etti.

Başkan İduğ, özellikle pazaryeri, düğün salonu, spor tesisi ve yeşil alan ihtiyaçları üzerinde durdu. Vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın Altındağ’ın yüksek kesimlerdeki Mahalleleri ile bir seyir terası gibi İzmir Körfezi’ne açıldığına dikkat çekerek, Altındağ Rekreasyon Alanı’nın mahalle sakinlerinin tam anlamı ile yararlanacağı bir yer haline getirmeyi planladıklarını söyledi. 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, mahalle gezilerini Altındağ Bölgesi’nde yer alan Çamkule, Merkez ve Zafer ile sürdürdü. Ziyaretlerine Çamkule Mahallesi ile başlayan Başkan İduğ, ilgili başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Muhtar Hüseyin Şimşek ile birlikte Bornova Belediyesi’ne ait tesisleri ve alanları inceledi. Haftanın bir günü açılan Çamkule Pazaryeri’nin daha etkin kullanılması gerektiğini ifade eden Başkan İduğ, düğün salonu ve spor tesisleri ihtiyacının pratik çözümlerle burada karşılanabileceğini belirtti. Park ve spor tesisi yapılabilecek alanları gezen İduğ, vatandaşların talep ve şikayetlerini de dinledi. 

mus_4835-w4000-w2500-w2800-w2000.jpg

Altındağ Merkez Mahallesi’ne BELGEM Şubesi

Başkan İduğ’un ikinci durağı Merkez Mahallesi oldu. Muhtar Cemil Aslan’dan mahallelinin taleplerini dinleyen Başkan İduğ, eğitimin önemine dikkat çekerek Bornova Belediyesi’ne ait binada mutlaka BELGEM’in şubesini açacaklarını söyledi. Vatandaşlarla da biraya gelen İduğ, bölgede düğün salonu, pazar yeri, spor salonu ve kreş ihtiyacının olduğunu vurguladı.

mus_5002-w4000-w2500.jpg

Daha sonra Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Tek’e ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Altındağ Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu. “Bornovamız, Altındağ’ın yüksek kesimlerdeki Mahalleleri ile İzmir Körfezi’ne açılıyor”diyen Başkan İduğ, üç mahalleye de çok yakın olan rekreasyon alanını bölge sakinlerinin tam anlamı ile yararlanacağı bir yer haline getirmeyi planladıklarını söyledi. Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın seyir teraslarından biri olan alanın içerisinde pazaryeri, düğün salonu, restoran ve otoparkın yer alacağı bir tesis yapmayı planladıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.