Başkan İduğ, mahalle ziyaretlerine devam ediyor!

Başkan İduğ, mahalle ziyaretlerine devam ediyor!

Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Yeşilova Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, Ümit Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Nilda Altın Okay- Saha Çalışma Ekibiyle birlikte Yeşilova Mahallesini ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, gün boyunca ziyaretlerine devam etti. Yeşilova Mahalle Muhtarı Erkan Güler eşliğinde vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan İduğ, "Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." dedi.

frvxc-uxwaal46b.jpg

Ardından Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selaattin Özdemir ile bir araya gelerek ziyaretlerini sürdüren Başkan İduğ, ziyaret sırasında ortaokul öğrencilerinin davetine kayıtsız kalamayarak yanlarına gitti. Öğrencilerin tezahüratları ve sevgi gösterileri ile karşıladığı Başkan İduğ, miniklerin videosunu paylaşarak "Mahalle gezisi sırasında güzel miniklerim okul bahçesine davet etti. Çok güzelsiniz çok." ifadelerine yer verdi.

Son olarak Ümit Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Batur, "Nazik karşılamalarından dolayı mahalle sakinleri ve Ayhan Polat muhtarımıza teşekkür ediyorum. Taziye evi için söz verdik, kadınlarımız ve çocuklarımız için de bir merkez yapıyoruz." diye konuştu.

frwfnicxsainlfn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.