Başkan İduğ: Patili dostlarımızın her zaman yanındayız

Başkan İduğ: Patili dostlarımızın her zaman yanındayız

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Can Dostlar Yerleşkesine ilişkin “patili dostlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda yaşamadı ve tedavi görmeleri için her zaman yanlarında oluyoruz” dedi.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü 2022 yılında hayata geçirdiği Can Dostlar Yerleşkesi, sokak hayvanlarına hizmet veriyor.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, yerleşkede yapılan çalışmalara ilişkin vatandaşları bilgilendirdi.

can-4578.jpg

Video paylaşımında “Can Dostları yerleşkemiz ile patili dostlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda yaşamadı ve tedavi görmeleri için her zaman yanlarında oluyoruz. Sokaktaki dostlarımızı unutmuyor, onlarla birlikte daha güzel bir dünya için çalışıyoruz” ifadelerine yer veren İduğ, sokak hayvanlarına da hizmet verdiklerini söyledi.

sly-8839.jpg

Can dostlarının sahiplendirilmesi konusunda yıl boyunca düzenlenen özel etkinliklerde ve çeşitli organizasyonlarda vatandaşları teşvik eden Bornova Belediyesi, geçtiğimiz yık toplam 123 kedi ve köpeğin de yeni sahipleriyle buluşmasını sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.