Başkan İduğ: Sağlıklı yaşam bir adım ötede!

Başkan İduğ: Sağlıklı yaşam bir adım ötede!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, düzenledikleri eğitimlerine ilişkin "Sağlıklı yaşam bir adım ötede!" yorumunu yaptı.

MEDYA EGE - Bornovalıları birbirinden değerli tarım uzmanları ve deneyimli konuşmacılarla buluşturan Bornova Belediyesi, Mikro Filiz Yetiştiriciliği Eğitimi düzenledi.

Eğitimde, Organik Tarım Teknikeri ve Danışman Nazan Özdoğan, mikro filizlerin nasıl yetiştiğini, nasıl tüketilmesi gerektiğini detayları ile anlattı.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, eğitime ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, tarıma verdikleri öneme işaret ettti.

attachment-1880-1-36ded8ec9c41d4c69f67d1f339791637-1695109949.jpeg

Başkan Dr. İduğ, paylaşımında "Kendisi küçük, besin değeri büyük Üreticiyi ve tüketiciyi bilgilendirme amacıyla düzenlediğimiz tarıma yönelik eğitimlerimizde bu hafta “Mikro Filiz Yetiştiriciliği” konusunu ele aldık. Eğitimimizde mikro filizlerin nasıl yetiştiğini, sağlığımıza olan faydalarını ve doğru tüketim yöntemlerini konuştuk. Sağlıklı bir yaşam bir adım ötede!" sözlerine yer verdi.

bornova-bamyasi-fidanligi.jpeg

Öte yandan Bornova Belediyesi, düzenlediği tarım eğitimleri ile, sürdürülebilir tarım farkındalığı yaratıyor.

attachment-3020-2-5a73699f1408c3f654b4b2da76bee2a5-1704874375.jpg

Belediye, Mantar Yetiştiriciği Eğitimi, Arıcılık, Zeytincilik, Lavanta Yetiştiriciliği, geri dönüşüm atölyeleri gibi eğitimlerle vatandaşların farkındalığını arttıran çalışmalara imza atıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.