Başkan İduğ, SODEY’e üye oldu

Başkan İduğ, SODEY’e üye oldu

SODEY’e üyelik için imza atan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sosyal demokrat yerel yöneticileri bir araya getiren SODEY’e katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Sosyal Demokrat Yerel Yöneticileri Derneği (SODEY) Başkanı Şamil Sinan An ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Gerçekleştirilen toplantının ardından SODEY’e üyelik için imza atan Başkan İduğ, sosyal demokrat yerel yöneticileri bir araya getiren SODEY’e katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Makamda gerçekleşen görüşmede derneğe üye olmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Mustafa İduğ, “Kurumlar arası işbirliği bizim en önemli ilkelerimizinden biri. Sizlerle birlikte her türlü konuyu paylaşmak ve uygulamak için yapılacak çalışmalara hazırız” dedi.

Kendisinin de Sivil Toplum Örgütlerinden geldiğini söyleyen Başkan İduğ, “Sizin yaptığınız iş gönül işi. Zaman isteyen dostluklar arası önemli bir çalışma. Bunun için sizlerin yaptığı çalışmalara ortak olmak bizim için bir onur olacaktır” diye konuştu.

1562-1024.jpg

STK Yerleşkesine davet

Toplantıda, Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Mustafa İduğ Sivil Toplum Örgütlerini tek çatı altında toplayan Altındağ STK Yerleşkesi projesini de anlattı. Başkan İduğ, “Bu yerleşke ile amacımız derneklerin gündemlerinden toplanma yeri ve aidat gibi konuları çıkarıp, önlerini açarak asıl iş ve faaliyetlerine konsantre olmalarını sağlamak. Birbirleri ile olan iletişimlerini güçlendirmek. Sizleri de de bu çatı altında görmekten mutluluk duyarız” diyerek SODEY’i yerleşkeye davet etti.

“Başarılı çalışmalar için tebrik ederiz”

SODEY Yönetim Kurulu Başkanı Sinan An ise Sosyal Demokrat Yerel Yöneticiler Derneği olarak Başkan İduğ’un kendilerine gösterdiği ilgi, destek ve konukseverliği için teşekkür ederek, “Bornova Belediyesi’nin yaptığı başarılı ve örnek çalışmalardan dolayı sizleri kutlarım. Derneğimize üye olmanızdan büyük onur ve mutluluk duyduk. Sosyal Demokrat olmanın en büyük özelliği paylaşım ve dayanışmadır. Bizde her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi.

1597-1024-001.jpg

Bornova Belediyesi Meclis Üyesi ve Sodey Yönetim Kurulu Üyesi olan Hüseyin Ünal ile Bahar Gürsul’un da katıldığı ziyarette derneğin bildiri ve tüzüğünün yer aldığı kitapçık ile flaması da Başkan İduğ’a armağan edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.