Başkan İduğ, talep ve sorunları yerinde dinliyor

Başkan İduğ, talep ve sorunları yerinde dinliyor

Başkan İduğ, yılbaşı öncesinde mahalle muhtarlarını ziyaret ederek hem yeni yıllarını kutladı hem de talep ve şikayetleri dinledi.

Mahalle muhtarları ile rutin olarak yaptığı toplantılara pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kalan Başkan Mustafa İduğ, bu kez muhtarları tek tek dolaştı. Mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların belediyeden beklentilerini dinledi. Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve ilgili bürokratlarında katıldığı ziyaretlerde muhtarlardan gelen talepler anında değerlendirilmeye alınarak, Bornova Belediyesi ile bağlantılı olmayan konular için de ilgili birimlerle irtibata geçildi. 

brn_9860.jpg

Muhtarlık binaları genişliyor

Muhtarlık binalarının genişletilerek daha rahat bir hizmet ortamı yaratacaklarını ifade eden Başkan Mustafa İduğ, “Erzene Muhtarlık binamızdan başlayarak yaklaşık 6 metrekare genişletiyoruz. Yenilenen binalarımızı hem muhtarlarımızın hem de vatandaşlarımızın rahat kullanabileceği bir hala getiriyoruz.” dedi. 2020’de yapılan çalışmalar sayesinde fen işleri ve temizlik işleri gibi konularda yaşanan şikayetlerin azaldığını belirten İduğ, “Amacımız tüm vatandaşlarımıza dokunmak ve Bornova’mızın her mahallesinde yaşam standartlarını daha da yukarı çekmek. 2021’yılında da bunun için çalışmaya devam edeceğiz.”diye konuştu. 

brn_0031.jpg

Akut’tan Deprem Çantası

Başkan İduğ, yaşanan depremin ardından AKUT ile birlikte çalışma başlattıklarını ifade ederek, “İnşallah bir afeti hiç yaşamayız. Ancak hazırlıklı olmak durumundayız. Kentsel yenileme açısından gerekli çalışmaları vakit geçirmeden başlatıyoruz. Diğer yandan da vatandaşın afet anında yapılaması gerekenlerle ilgili bilinçlendirilmesine ihtiyaç var. Bu kapsamda da eğitimlere başlayacağız” dedi. Başkan İduğ muhtarlara AKUT tarafından hazırlanan ve içinde radyo, el feneri, düdük, ilk yardım kiti gibi malzemeler bulunan Acil Durum Çantası hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.