Başkan İduğ, vatandaşın maç teklifini geri çevirmedi

Başkan İduğ, vatandaşın maç teklifini geri çevirmedi

Büyükpark'ta kendisine masa tenisi maçı teklif eden vatandaşı kırmayan Başkan İduğ, eğlenceli anlara sahne olan mücadeleye ilişkin bir video yayınladı.

Medya Ege- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Büyükpark'ta kendisine masa tenisinde karşılaşmayı teklif eden vatandaşı geri çevirmedi. Mücadeleye ilişkin bir video yayınlayan Başkan İduğ, " İbrahim Abimizi üzdük" dedi.

Başkan İduğ, müsabakaya ilişkin paylaşımında "Büyükpark’dan geçerken İbrahim Abinin iddialı maç teklifini kıramadım. Maç sonucunu soracaksınız? Akşam akşam İbrahim Abimizi üzdük" ifadelerine yer verdi.

İduğ'un paylaşımına yorum yağdı

Başkan İduğ'un paylaşımına bir vatandaş, "Maşallah başkanım, futbol, yumurta tokuşturma, masa tenisi sizin de on parmağınızda on marifet" yorumunu yaptı, başka bir vatandaş ise "Başkanım HALK için çalışanların bileğini kimse bükemez" dedi.

Bir diğer vatandaş ise, "Halkla iç içe, herkesin derdine de sevincine de ortak olmaya çalışan ve ekibiyle sosyal belediyecilik nasıl olur anlamında ders veren başkan gibi başkansınız. Tebrik ediyorum"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum