Başkan İduğ: Verimli topraklarımızın kullanımını artıracağız

Başkan İduğ: Verimli topraklarımızın kullanımını artıracağız

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, belediyenin düzenlediği sebze yetiştiriciliği kursuna ilişkin "Tarıma sağladığımız destekler ile amacımız verimli topraklarımızın kullanımını arttırmak" dedi.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi tarımsal üretimin daha bilinçli bir şekilde yapılması ve ilgi duyan herkesin doğru bilgilere ulaşabilmesi için çalışmalarını ve desteklerini sürdürüyor.

Bugüne kadar 10 milyon atalık tohum dağıtan Bornova Belediyesi, tohumların gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak için çimlendirme eğitimleri vermişti. Şimdi de çimlenen fidenin toprakta nasıl yetiştirileceğini anlatmak için “Sebze yetiştiriciliği kursu” düzenlendi.

my-project-3-3-1024x572.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından sebze yetiştiriciliği kursuna ilişkin bir video yayınladı. Başkan İduğ paylaşımında “Bornovamızda sebze meyve üreticiliğine merak duyan vatandaşlarımıza sunduğumuz eğitimlerimiz ile doğru tarım ve üretim konusunda bilgi vermeye devam ediyoruz. Tarıma sağladığımız destekler ile amacımız verimli topraklarımızın kullanımını arttırmak” ifadelerine yer verdi.

sly-3533.jpg

Çeşitli konularda devam edecek eğitimlerin ardından Bornovalı çiftçilere ve hobi olarak tarımla ilgilenenlere yerinde teknik destek sürecinin başlatılacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.