Başkan İduğ: Zor günleri dayanışma ile atlatacağız

Başkan İduğ: Zor günleri dayanışma ile atlatacağız

Başkan İduğ, İl Başkanı Yücel ve İzmir Milletvekilleri ile birlikte Ayakkabıcılar Sitesi ve Kara Nakliyeciler Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Başkan İduğ, "Zor günleri dayanışma ile atlatacağız" dedi.

Medya Ege- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, CHP İzmir Milletvekilleri Bedri Serter ve Atila Sertel ile birlikte Ayakkabıcılar Sitesi ve Kara Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret etti. Ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen Başkan İduğ, dayanışma mesajı verdiği açıklamasında "Bu zor günleri birlikte atlatacağız." dedi.

fhsbbi7wyame2d6.jpg

Başkan İduğ, ziyarete ilişkin paylaşımında "Kara Nakliyeciler Sitesi esnafımızı ziyaret ederek başladık. İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekillerimiz Atilla Sertel ve Bedri Serter ile İlçe Başkanımız Ertürk Çapın’la esnafımızın istek ve taleplerini dinledik. Bu zor günleri dayanışma ile birlikte atlatacağız. İkinci durağımız olan Ayakkabıcılar Sitesi'nde esnaflarımızı ziyaret ederek, taleplerini dinledik ve hayırlı işler diledik." ifadelerine yer verdi.

fhsbbhjwuam13vr.jpg

İl Başkanı Yücel ise açıklamasında "Milletvekillerimiz, Bornova Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte Işıkkent Nakliyeciler sitesindeydik. Nakliyeci esnafı yorgun. Mazot parası, lastik vb. maliyetler, dolar garantili otoyollar nakliyeci esnafının belini bükmüş durumda." dedi.

fhsbbhjxoai3zu4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.