Başkan İduğ'a Sendikadan hijyen paketi teşekkürü

Başkan İduğ'a Sendikadan hijyen paketi teşekkürü

Bornova Belediyesi ile Genel-İş Sendikası İzmir 7 Nolu Şube arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine kapsamında verilen hijyen paketlerinin ikinci partisi belediye işçilerine teslim edildi.

Medya Ege- Bornova Belediyesi ile Genel-İş Sendikası İzmir 7 Nolu Şube arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine göre belli periyodlarda hijyen paketi verilmesi kararlaştırılmıştı. Genel-İş Sendikası İzmir 7 Nolu Şube Başkanı Özgür Genç, ikinci parti paketlerin teslim alındığını açıkladı ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a teşekkür etti.

75243.jpg

Toplu iş sözleşmemizin 49. maddesine göre hijyen paketleri eksiksiz, nitelikli bir şekilde Bornova Belediyesi Personel A.Ş.'de çalışan ve sendikamıza üyesi olan 1535 üyemize dağıtılmıştır. Bugün de ikinci partilerimizi teslim almış bulunmaktayız. İşçilerin haklarını daha da ileriye taşımak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bornova Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mustafa İduğ'a 1535 üyemiz adına teşekkür ediyoruz. Yine ülkeye örnek olacak bir sözleşme yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Başkan İduğ ise, "Emek ve emekçinin her zaman yanındayız. Güzel sözleriniz için teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.

mustafa-idug.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.