Başkan İduğ'dan 4. Bornova Kitap Günlerine davet

Başkan İduğ'dan 4. Bornova Kitap Günlerine davet

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilki 2019 yılında gerçekleştirilen ve Bornovalıları sanatla buluşturan Bornova Kitap Günleri için çağrıda bulundu.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi'nin Kültür Kenti Bornova vizyonuyla hayata geçirdiği Bornova Kitap Günleri binlerce İzmirli’yi Bornova’da buluşturacak. Birçok yazarın konuk olacağı etkinlikte imza günlerinden söyleşilere, konserlerden panellere ve şiir dinletilerinden atölye çalışmalarına kadar bir çok renkli etkinlik her yaştan kitapsevere hitap edecek. Ziyaretçiler birbirinden renkli sahne performanslarıyla da sanata doyacak.

can-9143-001.jpg

29 Eylül saat 11.00’da başlayacak olan kitap günleri, 8 Ekim’e kadar devam edecek. Büyükpark içinde gerçekleşecek organizasyonda bu sene 60 yayınevi, 400 yazar ve 600 bin kitap yer alacak.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından bir çağrı yaparak vatandaşları Bornova Kitap Günlerine davet etti.

dsc-0696.jpg

Başkan İduğ, çağrısında şu ifadelere yer verdi; "29 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında Bornova Büyükpark’ta gerçekleşecek 4. Bornova Kitap Günlerimiz 60 yayınevi, 400 yazar ve 600 bin kitap ile başlıyor. Söyleşiler, atölyeler, paneller, imza günleri ve konserleri içeriğinde barındıran dolu dolu etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz."

1-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.