Başkan İduğ’dan mahalle ziyareti

Başkan İduğ’dan mahalle ziyareti

Rafetpaşa mahallesinde esnaf ve Bornovalılarla buluşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, mahalle sakinlerinin görüş ve önerileri dinledi ve devam etmekte olan projeleri anlattı.

Mahalleleri tek tek ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Rafetpaşa mahallesinde esnaf ve Bornovalılarla bir araya geldi. Ardından Çamdibi Rafetpaşa’da mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulunan Başkan İduğ, bölgede yapılabilecek çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bölge esnafını da ziyaret eden Başkan İduğ, hayırlı işler dileyip ekonomiye ilişkin görüş ve önerileri paylaştı. Hem esnafa hem vatandaşlara moral verdi. Kahvehanelerde oturup birlikte çay içtiği vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

9856296.jpg

Bornova hepimizin

Yerel yöneticilerin her zaman halkla içiçe olması gerektiğini ifade eden Başkan Mustafa İduğ, “Bornova hepimizin. Bu güzel ilçeyi ancak hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirebiliriz. Bu nedenle her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Hayata geçireceğimiz proje ve çalışmalar için Bornovalıların görüş ve önerileri bizim için çok değerli” dedi.

652695269.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.