Başkan İduğ'dan Mutfak Atölyesine davet: Gelin birlikte öğrenelim

Başkan İduğ'dan Mutfak Atölyesine davet: Gelin birlikte öğrenelim

Bornova Belediyesi’nin Evka 3’te bulunan Mutfak Atölyesi’nde düzenlediği eğitim çalışmalarına ilişkin bir duyuru yapan Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Gelin hep birlikte eğlenelim hep birlikte öğrenelim" dedi.

MEDYA EGE - Kadınlara yönelik olarak gerçekleştirdiği ve doğal yöntemlerle yapılan peynir, turşu, pestil yapımı atölyeleriyle Mutfak Atölyelerinde kışlıklar hazırlanmaya başlıyor.

bornova-belediye-baskani-idug-ile-adan-zye-bornovanin-gelecegine-yatirim-yapiyoruz-h92325-182d4.webp

Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Bornovalılara seslendi.

bornova.png

Başkan İduğ, "Mutfak Atölyemizde kış hazırlıkları başladı Turşu yapımından erişte yapımına kadar birçok alanda eğitimler verdiğimiz mutfağımızda bu sene kışlıklarımızı birlikte hazırlıyoruz. Gelin hep birlikte eğlenelim hep birlikte öğrenelim" cümleleri ile vatandaşlara davette bulundu.

'Sağlıklı Mutfak' konseptiyle düzenlenen atölyelerde ekmek, makarna, dondurma, kurabiye, pasta, profiterol ve ekler gibi ürünlerin şeker ve glüten kullanmadan nasıl yapılacağı anlatılıyor. Eğitmenler Şehriban Sarı ve Emine Yılmaz yönetiminde yapılan atölye çalışmaları yoğun ilgi görüyor. Katılımcılar hamur yapımı, hamurun açılması, kesilmesi ve sos hazırlanması konusunda deneyim kazanıyor.

image-1f71e09de7f11801d48eaad6330193ee8b5d8448.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.