Başkan İduğ’dan o şahıslara sert tepki:  ‘Yargıda hesap verecekler!’

Başkan İduğ’dan o şahıslara sert tepki: ‘Yargıda hesap verecekler!’

Bornova Belediyesi Başkanı Mustafa İduğ, dün akşam saatlerinde belediyeye sert ithamlarda bulunan kişiler hakkında Medya Ege'ye özel açıklamalarda bulundu. Başkan İduğ, konuyu yargıya taşıyacaklarını belirtti.

MEDYA EGE - Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, dün akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılan bir video için sert açıklamalarda bulundu.

ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELİYORDU

fjflv26x0aarfei-1.jpg

Dün akşam saat 22.30 sıralarında İzmir'in Bornova ilçesinde asfalt çalışması yapan işçileri kontrol eden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a, yoldan geçen araç içindeki iki kişi bağırarak "Sayın Başkan bu zamana kadar ne yaptınız? Yolları düzeltin! Bırakın başkanım. O kadar şey var yapmayın, kurban olayım. Yapılacak o kadar şey var, o kadar genç var işsiz! Herkes paralı rüşvet alıyor Bornova Belediyesi'nde. İsimlerini biliyoruz." diye seslenmişti.

fjflv2uxoaa7g0h.jpg

Belediye Başkanı İduğ ise belediyeye yönelik sert ithamlarda bulunan şahıslara, "İsimleri ver, gerekeni yapalım" cevabını vermişti.

'YARGIDA HESAP VERECEKLER'

43a3bce1-37c2-47af-a33d-8f25a5c18b50-001.jpg

Medya Ege'ye özel açıklamalarda bulunan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ konuya ilişkin, "Yasal haklarımızı kullanıp, gereğini yapacağız. Bu tür planlı saldırılar düzenli olarak devam etmekte. Kendini bilmez kişilerin yaptığı saçma sapan işler için gereğini tazminat davasını açarak yaptık. Parayı da LÖSEV gibi, Uğur Mumcu Vakfı gibi, Mehmetçik Vakfı gibi yerlere bağışlayacağız. Belediyemize bu tarz saldırılar yapılmasına izin vermeyeceğiz. Bizim amacımız halka hizmet. Kendini bilmez şahıslara gereken cevabı yargı verecektir." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.