Başkan İlkay Çiçek: Menderes’imizi hak ettiği noktaya taşıyacağız

Başkan İlkay Çiçek: Menderes’imizi hak ettiği noktaya taşıyacağız

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Çiçek, “Menderes’imizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.

MEDYA EGE – Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Menderes Kaymakamı Cevat Çelik'in önderliğinde, kurum amirlerimizin de katılımı ile muhtarlar toplantısı gerçekleştirdi. Karşılıklı istişarelerin bulunduğu toplantıya ilişkin Başkan Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Çiçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Menderes Kaymakamımız Sayın Cevat Çelik'in önderliğinde, kurum amirlerimizin de katılımı ile muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın sesini duymaya, vatandaşımızın derdine derman olmaya devam edeceğiz.”

1.jpeg

2.jpeg

Başkan Çiçek, toplantının ardından Menderes Alevi Kültür Derneği ile Menderes Kültür ve Yaşam Derneği'ni makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Çiçek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Menderes Alevi Kültür Derneği ile Menderes Kültür ve Yaşam Derneği'ne teşekkür ederim. Tüm kesimlerin sesi olarak çalışacak, birlik ve beraberlikle Menderes'imizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” notunu düştü.

3.jpeg

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.