Başkan İlkay Çiçek'ten emeklilere destek!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen Emeklilere Destek Eylemine katılarak emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti.
MEDYA EGE - Menderes Belediye Başkan Çiçek sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda eylemde emeklilerin mağduriyetini yüksek sesle dile getirdiklerini belirterek, emeklilerin hak ettikleri yaşam koşullarına kavuşana kadar mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı. Çiçek, emeklilerin artan hayat pahalılığı karşısında ciddi geçim sorunları yaşadığını ifade ederek, bu durumun görmezden gelinemeyeceğini söyledi.

Eylemde yapılan açıklamalarda, emeklilerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığına dikkat çekilirken, sosyal adalet ve insanca yaşam taleplerinin altı çizildi. Başkan Çiçek, emeklilerin sorunlarının yalnızca belirli günlerde değil, her platformda gündemde tutulması gerektiğini belirtti.
Menderes Belediyesi olarak her zaman emeklilerin yanında olduklarını kaydeden Çiçek, “Emeklilerimiz hak ettikleri desteği alana kadar susmayacağız. Yaşadıkları zorlukları dile getirmeye, onların sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.