Başkan İlkay Çiçek'ten 'yapılandırma' hamlesi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İzmir İl Müdürü Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, SGK ve vergi borçlarının yapılandırılması ve mahsuplaştırılması konusu ele alındı.
MEDYA EGE - Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İzmir İl Müdürü Aytaç Yalçınkaya’yı ziyaret ederek belediyenin SGK ve vergi borçlarının yapılandırılması ile mahsuplaştırılmasına yönelik görüşme gerçekleştirdi.
Başkan Çiçek'in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, ziyarette mevcut borç yükünün hafifletilmesine yönelik izlenecek yol haritası ele alındı. Görüşmede, planlı ve programlı bir şekilde sürecin yönetilmesi ve yükümlülüklerin sürdürülebilir biçimde yerine getirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Çiçek, görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede, borçların yapılandırılması ve mahsuplaştırılması konusunda atılacak adımların netleştirilmesi amacıyla gerekli temasların sürdürüldüğünü belirtti.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.