Başkan İnce: 14 Mayıs'ta adalet bayramını kutlayacağız

Başkan İnce: 14 Mayıs'ta adalet bayramını kutlayacağız

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, personel ve vatandaşların bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce personel ve vatandaşların bayramını kutladı.

Güzelbahçe Belediye Bahçesi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, belediye meclis üyeleri, Belediye-İş 4 nolu Şube Başkan ve temsilcileri, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.

whatsapp-image-2023-04-20-at-13-06-02.jpeg

Huzur ve barışın hakim olacağı bayramlar dileyen Başkan Mustafa İnce ‘‘Bugün Ramazan Bayramı’nın arifesi. Yarın bayramımızı kutlayacağız. Bu yıl bayramımız buruk kutluyoruz. Büyük bir felakat yaşadı ülkemiz. Bir çok vatandaşımızı deprem felaketinde kaybettik. Ailelerini kaybeden vatandaşlarımız için bu bayram hüzün içinde geçecek. Bizler için de hüzünlü bir bayram. Malatya Yeşilyurt İlçesinde kurmuş olduğumuz konteyner kentte vatandaşlarımıza hizmetlerimize devam ediyoruz. Acılarını paylaşıyoruz. Eski bayramlar gibi olmasa da güzel bir bayram geçirmeleri için katkı koymaya çalışıyoruz. Oraya gidip emek veren başta Meclis Üyemiz Aras Kaynarca’ya Başkan Yardımcımız Mustafa Günay’a ve tüm personelimize teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ve gönüllülük esasıyla çalıştılar. Tabi en büyük teşekkürü Güzelbahçeli hemşehrilerimize yapıyorum bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemedikleri için” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-04-20-at-13-04-25.jpeg

’14 MAYISTA BAHAR GELECEK’

Bayramlar bolluğun bereketin paylaşımın en güzel örneklerinin yaşandığı günler olduğunu söyleyen İnce,” Ramazan bayramının son gününde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacağız. Sonrasında emeğin, alın terinin bayramı 1 Mayıs Bayramı'nı kutlayacağız. 14 Mayısta da hak, hukuk, adalet bayramını yaşayacağız ve tarih yazacağız. Tüm eşitsizliğin, ekonominin, adaletsizliğin, hukukun bu kadar olumsuzlukların yaşandığı bir ortamda halk tercihini yapacak, haktan hukuktan ve adaletten yana oyunu kullanacak. 14 Mayıs da Türkiye için bir dönüşüm tarihi olacaktır. Zaman geçtikten sonra ah şunu da yapsaydım pişmanlığına hiç birimizin düşmemesi gerekiyor. Varsa bir izniniz, bir tatil planınız hepsini ertelemenin zamanıdır. Hiç bir yere gidemiyorsanız yan komşunuzla çalışmanızı istiyorum. Bayramdan sonra az bir zamanımız kalacak bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Yeni bayramların yeni umutlar getireceği, bu bayramın 14 mayısta baharı getireceği inancıyla koyduğunuz emek ve göstermiş olduğunuz birliktelik için teşekkür ediyor iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Bu bayramın zulum içerisinde ve enkaz altında geçirdiğimiz son bayram olmasını ümit ettiklerini söyleyen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, “ 14 Mayısta yapılacak seçimde tek adam iktidarına son vereceğiz ve bunu da sizlerin sayesinde yapacağız. Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar” diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Adayı Fulya Alçay ise “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir adayı bir temsilcisi ama en önemliside sizlerin yol arkadaşıyım sizin içinizden buralara geldim. Seçimler geliyor ve şu sloganımı hiç dilimden düşürmüyorum yarımadaya erken bahar geliyor. Biz bu erken bayarı taşıyıp ülkemize yayalım. 14 mayısta ülkemiz bahay coşkusuyla şenlensin. Daha güzel bayramlarda buluşmak umuduyla iyi bayramlar” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekilip, misafirlere tatlı ikram yapıldı.

whatsapp-image-2023-04-20-at-13-05-51.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.