Başkan İnce'ye silahlı saldırıya Kıyı Ege Belediyeler Birliği'nden kınama

Başkan İnce'ye silahlı saldırıya Kıyı Ege Belediyeler Birliği'nden kınama

Kıyı Ege Belediyeler Birlik Başkanı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

Kıyı Ege Belediyeler Birlik Başkanı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınladı. Batur, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Kamu adına gece gündüz çalışan belediye başkanlarımızın, zaman zaman çıkar guruplarının hedefi olduğu maalesef ülkemizin yaşanan bir gerçeğidir. Nitekim dün akşam Güzelbahçe Belediye Başkanımız Mustafa İnce, yine benzer bir rant gurubunun isteğine boyun eğmediği için eşi ile birlikte evine girmek üzereyken saldırıya uğramıştır Bu olay şunu da göstermiştir ki Belediye Başkanlarımız zor şartlarda görev yapmalarına rağmen korumasızdır ve hedef durumundadır. Kıyı Ege belediyeler Birliği olarak birliğimizin üyesi komşu ilçe Belediye Başkanımız Mustafa İnce ve eşine yapılan bu hain salıdırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanarak kanun karşısında hesap vermesini istiyor, bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını temmeni ediyoruz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.