Başkan İrfan Önal: Bundan sonra bayrağı ileri taşıma zamanı!

Başkan İrfan Önal: Bundan sonra bayrağı ileri taşıma zamanı!

CHP Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, bugün 12.00’de mazbatasını teslim alacak. Önal, tüm Bayraklı halkını törene davet ederek, “Bundan sonra bayrağı ileri taşıma zamanı!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, 31 Mart seçimlerinde yüzde 47,06 oranında oy alarak Bayraklı Belediye Başkanı seçildi. Başkan Önal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Bayraklı halkını Mazbata teslim törenine davet etti. Önal, paylaşımında “Kıymetli Bayraklı ailem, Mazbata törenimizde sizlerle bir arada olmak gücümüze güç katacak” ifadelerini kullandı.

1-k.jpeg

Seçildikten sonra sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Önal, Bayraklı için var gücüyle, hiç durmadan çalışacağını belirterek, “Hep birlikte, ilk günkü heyecan ve mutlulukla, umut dolu bir şekilde Bayraklı'nın aydınlık sabahlarına doğru yola çıkıyoruz.Bundan sonra çok çalışma, daha çok birlik olma ve bayrağı ileriye taşıma zamanı. Bunu da yine siz çok değerli Bayraklılılarla beraber başaracağız. İnanın güzel günler göreceğiz, güneşli günler!” dedi.

Başkan Önal, ayrıca eski Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın ve İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programına katıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Önal, “Bizlerle sofrasını paylaşan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” notunu düştü.

1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.