Başkan Işık: Gaziemir halkçı belediyecilik ile tanışacak

Başkan Işık: Gaziemir halkçı belediyecilik ile tanışacak

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nı makamında ağırladı. Başkan Işık, “Halkçı belediyeciliğin güzel örneklerini hayata geçireceğim. Gaziemir halkçı belediyecilik ile tanışacak” dedi.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Balcı Türkeri ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Işık, “CHP Gaziemir İlçe Başkanım Kasım Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanım Neriman Balcı Türkeri ve partimizi iktidara taşımak için her zaman kapı kapı, sokak sokak çalışan kadın kolları üyelerimizi, belediyemizde ağırlamaktan mutlu oldum. Örgütümden aldığım güçle, halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçireceğim. Gaziemir halkçı belediyecilik ile tanışacak” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

2.jpeg

Gaziemir İlçe Tapu Müdürü Seyit Ali Çam, Gaziemir İlçe Mal Müdürü Yasemin Gür, Gaziemir İlçe Nüfus Müdürü Şennur Gökkaya, Gaziemir İlçe Tarım Müdürü Hakan Karakaya ve Gaziemir İlçe Seçim Kurulu Müdürü Haydar Karadağ’ı da makamında ağırlayan Başkan Işık, ardından İzmir Kağızmanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramiz Öncü ve yönetim kurulu üyelerini de makamında kabul etti.

4.jpeg

Işık, İzmir Hava Radar Mevzi Komutanı Albay Murat Özel'de ağırlayarak, "İzmir Hava Radar Mevzi Komutanı Albay Murat Özel'e güzel temennileri ve Atamızın portresi ile ay yıldızlı bayrağımızın yer aldığı özel hediyesi için teşekkür ediyorum" dedi.

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.