Başkan Ünal Işık: Muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışacağız

Başkan Ünal Işık: Muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışacağız

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tebrik ziyaretlerini kabul etti. Muhtarlarla da bir araya gelen Başkan Işık, "Muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışacağız" dedi.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, seçim sonrası tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Işık, geçmiş dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyelerinden Hasan Toyun'un değerli eşi Gönül Toyun'u makamında kabul etti. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Işık, “Geçmiş dönem meclis üyemiz merhum Hasan Toyun'un değerli eşi Gönül Toyun'a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Hasan Toyun kardeşimi bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum” notunu düştü.

1.jpeg

Başkan Işık, Atıfbey Mahallesi Muhtarı Fatma Zingi, Dokuz Eylül Mahallesi Muhtarı Seval Yavuz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Turgut Koç, Fatih Mahallesi Muhtarı Kemal Şahin, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hayrettin Hamzaoğlu ve Menderes Mahallesi Muhtarı Şaban Mümin ile azaları da makamında ağırladı. Başkan Işık, o anları paylaşarak "Gaziemir’e hizmet yolunda muhtarlarımızla her zaman omuz omuza ve uyum içerisinde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

m.jpeg

Işık, ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Altan İnanç’ı makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Işık, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Altan İnanç’ı belediyemizde ağırlamaktan mutlu oldum. Güzel dilekleri ve desteği için Altan İnanç Başkanıma teşekkür ediyorum” notunu düştü.

2-001.jpeg

Geçmiş Dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok Akatlı'yı da makamında ağırlayan Işık, "Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcımız Zeynep Altıok Akatlı'yı, belediyemizde ağırlamaktan mutlu oldum. Yoldaşım Zeynep Altıok Akatlı'ya güzel dilekleri için teşekkür ederim" dedi.

u3.jpeg

Başkan Işık, Gaziemir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat İpek’i de makamında ağırladı.

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.