Başkan Işık'tan adalet ve demokrasi vurgusu

Başkan Işık'tan adalet ve demokrasi vurgusu

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne katılan Başkan Ünal Işık, törende demokrasi, adalet ve eşitlik vurgusu yaptı.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi tarafından düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne katıldı. CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı görevine seçilen Çağrı Şırlancı ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Işık, törende yer alarak destek mesajı verdi.

g2vf4nuxeaa0wvn.jpeg

Gerçekleştirilen törende, Cumhuriyetin kurucu değerlerine olan bağlılık bir kez daha vurgulandı. Başkan Işık, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine bağlılığımızı bir kez daha dile getirdiğimiz bu anlamlı törende, birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam etmenin kararlılığını vurguladık” ifadelerine yer verdi.

Demokrasi, adalet ve eşitlik mücadelesinin altını çizen Başkan Işık, “Bu mücadelede hep beraber, omuz omuza yürüyeceğiz” dedi. Yeni göreve başlayan İlçe Başkanı Çağrı Şırlancı ve yönetimini tebrik eden Başkan Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

g2vf3qiwuaadbhn.jpeg

g2vf4nkwsaamlwt.jpeg

g2vf4nqxsaatltq.jpeg

g2vf3p-xuaa2ykf.jpeg

g2vf3p-xcaiusvf.jpeg

g2vf3qexgaaszbd.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.