Başkan İsmail Yetişkin: Bizim kaderimiz Cumhuriyet'tir

Başkan İsmail Yetişkin: Bizim kaderimiz Cumhuriyet'tir

Binlerce Seferihisarlı, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Cumhuriyet’in 100'üncü yılı tüm Türkiye'de olduğu gibi Seferihisar'da da coşku içerisinde kutlandı. Sabah saatlerinde başlayan kutlamalar, akşam düzenlenen fener alayıyla taçlandı. Seferihisar Belediyesi önünde toplanan 7'den 77'ye binlerce vatandaş, marşlar eşliğinde, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyüşe geçti.

dsc01478.jpg

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı yürüyüş, Seferihisar sokaklarında Cumhuriyet coşkusunu doruğa çıkarttı. Evlerinin balkonlarına ve pencereler çıkan vatandaşlar da bu coşkuya ortak oldu. Seferihisar Belediye Bandosu da, fener alayına çaldığı marşlarla eşlik etti.

dsc01405.jpg

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren fener alayının ardından bir konuşma Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Coğrafya değil, cesaret kaderdir ve 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ile Anadolu halkı, bunu tüm dünyaya ispat etmiştir. İşte bu yüzden, bizim kaderimiz Cumhuriyet'tir. Bizim kaderimiz Atatürk’ün yoludur” dedi. Kutlamaların ardından, "100. Yıl Anıtı"nın açılışı gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.