Başkan İsmail Yetişkin: Tarımsal bilginin aktarımını destekliyoruz

Başkan İsmail Yetişkin: Tarımsal bilginin aktarımını destekliyoruz

Nejat Hepkon Anadolu Lisesi’nin yürüttüğü AB Erasmus+ projesine eğitim desteği veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, tarımsal bilginin aktarımı ve devamı için yapılan çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Nilda Altın Okay- Seferihisar Belediyesi'nin desteği ile AB Erasmus+ kapsamında Necat Hepkon Lisesi koordinatörlüğünde Polonya, İtalya ve Slovenya ile birlikte yürütülen “Sakin Şehir Sakin Okul” projesine katılan öğrencilere, Can Yücel Tohum Merkezi tanıtıldı. Genç çiftçileri destekleme vizyonuyla çalıştıklarının altını çizen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, tarımsal bilginin aktarımı ve devamı için yapılan çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

fq8smixwyaejfiq.jpg

Başkan Yetişkin, etkinliğe ilişkin paylaşımında "AB Erasmus+ kapsamında Necat Hepkon Lisesi koordinatörlüğünde Polonya, İtalya ve Slovenya ile birlikte yürütülen “Sakin Şehir Sakin Okul” projesine katılan öğrencilerimize Can Yücel Tohum Merkezi’mizi tanıttık. Genç çiftçileri destekleme vizyonuyla tarımsal bilginin aktarımı ve devamı için yapılan çalışmalara desteklerimizi sürdürüyoruz." ifadelerine yer verdi.

fq8smicxoaemsxn.jpgfq8smiax0aaomjx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.