Başkan Karabağ: “Adalet” diye haykıracağız!

Başkan Karabağ: “Adalet” diye haykıracağız!

9 TEMMUZ’DA İSTANBUL’DA…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşüne katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Genel başkanımız bu yolda yalnız olmadığını herkes görüyor. Adalet yürüyüşü kamuoyunda da büyük destek var. Yolun çoğu bitti azı kaldı. Genel başkanımız ilk günkü azmini koruyor. 9 Temmuz’da İstanbul’da genel başkanımızı büyük bir kalabalık ve coşkuyla karşılayıp, ‘adalet’ diye bir kez daha haykıracağız” dedi.   

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı Adalet yürüyüşüne bir kez daha destek vermek için Sakarya’ya gitti. Sabah erken saatlerde Kılıçdaroğlu ile birlikte yola çıkan Başkan Karabağ, gün boyu Adalet için yürüdü. Yürüyüşte CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de yer aldı.

İLK GÜNKÜ GİBİ…

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ilk günkü azmini koruduğunu belirterek, “Genel başkanımız çok çok iyi. Etrafındaki herkesi motive ediyor. Yürüyüştekiler ondan güç alıyor.  Kendisiyle birlikte yürüyen herkesimden insan var. Yaşlısı, genci…Bu çok önemli. Hava aşırı sıcak olması kimseyi etkilemiyor. Yürüyenler birbirine destek oluyor. Yürüyüşe katılanlar kesinlikle provokasyona gelmiyor. Herkes adalet etrafında kenetlenmiş durumda. Genel başkanımızın bu yolda yalnız olmadığını bir kez daha gördük” dedi.

9 TEMMUZ’DA İSTANBUL’DA…

Yürüyüşün 9 Temmuz’da İstanbul’da son bulacağını hatırlatan Başkan Karabağ, “Genel başkamızı İstanbul’da büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılayacağız. O gün sadece ‘adalet’ diye haykıracağız. Adalet için, hukuk için herkesi o gün İstanbul’a davet ediyoruz” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.