Başkan Karabağ “o” sözünü tuttu

Başkan Karabağ “o” sözünü tuttu

Bayraklı Belediyesi, Bayraklılı Şehit Kağan Kılıç’ın adını Osmangazi Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana yapılacak dev parka verdi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  belediye meclisinde bu kararı aldıklarını belirterek, “Şehidimizin ismine yakışır bu parkı hızlı bir şekilde yapacağız” dedi.

Bayraklı Belediyesi personeli Galip Kılıç’ın oğlu Şehit Polis Memuru Kağan Kılıç isminin Osmangazi Mahallesi 567/4  sokakta yeni yapılacak parka verilmesi ile ilgili önerge Bayraklı Belediyesi meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Şehidin haberini aldığı andan bu yana acılı ailenin yanında olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilk günden itibaren yaptığı açıklamalarda da şehidin isminin bir parka verileceğini söylemişti.

8 BİN METREKARE ALANA YAPILACAK DEV PARK 

Meclis kararının ardından çalışmalarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, yeni parkı Bayraklılı Şehit Kılıç’ın ismine yakışır halde inşa edilecek. Park, 8 bin metrekare alan üzerine kurulacak. İçine yürüyüş yolu, oyun grubu, açık alan spor grubu, oturma ve dinlenme yerleri yapılacak.

ŞEHİDİMİZİN İSMİNE YAKIŞACAK

Konuyla ilgili konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  “Osmangazi bölgemizde yeni yapılacak bir parkın adına şehidimizin ismini vereceğimizin sözünü vermiştik. Meclisimizde de geçtiğimiz günlerde bu kararı aldık. Önümüzdeki günlerde parkımızı Şehidimize yakışır şekilde hızla yapacağız. Muhteşem bir görüntüsü olacak. Projeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Parkımızın hayırlı olmasını ama şehitlerimizin de son bulmasını diliyoruz” dedi.

unnamed-(1)-002.jpg

Tunceli’de terör örgütü PKK’nın hain saldırısında şehit düşen Bayraklı Belediyesi personellerinden Galip Kılıç’ın polis memuru oğlu Kağan Kılıç, geçtiğimiz haftalarda Işıkkent polis şehitliğinde toprağa verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.