Başkan Karabağ, Saadet Öğretmen’e sahip çıktı

Başkan Karabağ, Saadet Öğretmen’e sahip çıktı

İzmir’de gönüllü olarak gittiği köy okulunda 22 yıldır görev yapan okul müdürünün kız öğrencileri istismar ettiğini ortaya çıkaran Saadet Özcan’a, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ sahip çıktı.

Başkan Karabağ, Saadet Öğretmen’in pazartesi itibariyle belediyede işe başlayacağını belirterek, “Bize böyle cesur yürekli insanlar gerekli. Onlara desteğimizi sonuna kadar vermek durumundayız” dedi. Özcan ise, “Bayraklı’da güzel çalışmalar yapacağıma inanıyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Yaklaşık iki yıl önce yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine okul müdürünün tacizde bulunduğunu ortaya çıkaran, bu iddiayla dava açılmasını ve olayın peşini bırakmayarak Türkiye’nin gündemine girmesini sağlayan Saadet öğretmen (Özcan) çok sevdiği mesleğini bundan sonra Bayraklı Belediyesi’nde yapacak. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği mezunu olan aynı zamanda aynı üniversitede Halkla İlişkiler ve İletişim okuyan Saadet öğretmenin verdiği mücadeleyi yakın takip ettiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bize böyle cesur yürekli insanlar gerekli. Onlara desteğimizi sonuna kadar vermek durumundayız. Belediyemizde mesleğine uygun bir iş yapacak. Ülkemizdeki çarpıklıkları ancak Saadet öğretmenin yaptığı gibi mücadelelerle ortaya çıkarıp engelleyebiliriz” dedi.  
ÇOK MUTLU OLDUM
Geçirdiği trafik kazası sonrası çok sevdiği mesleğine ara vermek zorunda kaldığını anlatan Saadet öğretmen ise, “Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ‘Bundan sonra birlikte çalışacağız’ dedi. Gerçekten çok mutlu oldum. Bu tavrı nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.