Başkan Karakayalı, çalışma raporu yayınladı

Başkan Karakayalı, çalışma raporu yayınladı

Kemalpaşa Belediye Rıdvan Karakayalı, Ören Spor Kompleksi’nde ve Şehit Ramazan Salbaş Parkı’nda yapılan çalışmalara ilişkin bir rapor yayınladı.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediye Rıdvan Karakayalı, Ören Spor Kompleksi’nde ve Şehit Ramazan Salbaş Parkı’nda gerçekleştirilen çalışmalardaki son duruma ilişkin bir rapor paylaştı. Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, yapımında sona gelinen Ören Spor Kompleksi'nde çevre düzenlemelerinde sona yaklaştığını söyleyen Başkan Karakayalı, Şehit Ramazan Salbaş Parkı'nda bulunan atıl durumdaki havuzun Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından topraklandırma, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmaları ile değerlendirildiğini açıkladı.

fmb54gzxmaapwdz.jpg

Başkan Karakayalı, yayınladığı çalışma raporunda "Ekiplerimiz, yapımında sona gelinen Ören Spor Kompleksi’nde çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiriyor ve diğer yandan Şehit Ramazan Salbaş Parkı’nda bulunan atıl durumdaki havuzu; topraklandırma, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yaparak değerlendiriyor." ifadelerini kullandı.

kemalpasa-belediye-baskani-ridvan-karakayali-dan-29-ekim-mesaji-h73217-8cbc1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.