Başkan Karakayalı depremzedelerin yanında!

Başkan Karakayalı depremzedelerin yanında!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı depremzedelere yapılan yardımın ardından yerinde incelemek üzere afet bölgesindeki depremzedeleri ziyaret etti. 

Medya Ege- İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.9'luk depremden sonra pek çok il ve ilçeden depremzedelere çeşitli yardımlar ulaştırıldı.  Depremin olduğu zamandan bu yana depremzedelerin yanında olan İzmir'in ilçe belediyeleri de yardımlarına devam ediyor.

k1-003.jpg

Sadece maddi destek değil manevi desteğinde önemli oduğunu göstermek isteyen Başkan Karakayalı depremzede çocuklarla sinevizyon gösterisi izledi.  Başkan Karakayalı depremzede çocuklara çikolata ve oyuncak dağıttı. 

k2-003.jpg

Kemalpaşa Belediyesi'nin depremin ilk gününden beri desteğini sürdürdüğünü belirten vatandaşlar Başkan Karayalı'ya "depremin yaşandığı ilk günden beri maddi manevi yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz" dedi. Başkan Karakayalı ise yaptığı açıklamada, "Depremin 6. Gününde, depremzede vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüren ekibimizi ziyaret ettim. Birbirinden güzel çocuklarımızla birlikte sinevizyon gösterisi izleyip birlikte güldük. Birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı. 

k3-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.