Başkan Karakayalı, DİSK Emekli-Sen Kemalpaşa Şubesi'nin açılışına katıldı

Başkan Karakayalı, DİSK Emekli-Sen Kemalpaşa Şubesi'nin açılışına katıldı

DİSK Emekli-Sen Kemalpaşa Şubesi'nin açılışına katılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Şube Başkanı Hidayet Işık'ı ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko ve CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ile birlikte DİSK Emekli-Sen Kemalpaşa Şubesi'nin açılışına katıldı. Şube Başkanı Hidayet Işık'ı ve yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Karakayalı, "Emek ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz" ifadelerine dikkat çekti.

fyv1gi8xgaakdtu.jpg

Başkan Karakayalı, açılışa ilişkin paylaşımında "DİSK Emekli-Sen Kemalpaşa Şubesi'nin açılış törenini emek mücadelesine uzun yıllar katkı sunmuş olan Milletvekilimiz Kani Beko, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ahmet Cemil Balyeli, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve "Emek ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz" diyen emekçi dostlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Şube Başkanı Hidayet Işık'ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

fyv1gnuxwae1f2o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.