Başkan Karakayalı, "Evlatlarımızı ülkelerine yolcu ettik"

Başkan Karakayalı, "Evlatlarımızı ülkelerine yolcu ettik"

23 Nisan etkinlikleri için Kemalpaşa'ya yurt dışından gelen çocuklar ülkelerine döndü. Konuyla ilgili Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Evlatlarımızı ülkelerine yolcu ettik" dedi.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi tarafından 20 - 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği” coşkulu bir şekilde kutlandı. Kemalpaşa Belediyesi, 4 gün süren “23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği” kapsamında Arnavutluk, Gürcistan ve Makedonya’dan gelen yaklaşık 200 öğrenciyi ilçede misafir etti.

frgoxtjwyaaz-p5.jpg

Misafir edilen Arnavutluk, Gürcistan ve Makedonya’dan gelen öğrenciler ülkelerine dönmek üzere Kemalpaşa'dan ayrıldı. Misafir öğrencileri ülkelerine yolcu eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Kısa bir zamanda güzel bir dostluk bağı kurduğumuz evlatlarımızı ülkelerine yolcu ettik" dedi.

frgoyaawqaqalrd.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Karakayalı, "23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği programı dolayısıyla Kemalpaşa'mız da misafir edip, kısa bir zamanda güzel bir dostluk bağı kurduğumuz evlatlarımızı ülkelerine yolcu ettik" ifadelerini kullandı.

frgoxuaxsaaqi4f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.