Başkan Karakayalı: Gençler, eğitim ve spora yönlendirilmeli

Başkan Karakayalı: Gençler, eğitim ve spora yönlendirilmeli

"Bağımlılıktan Uzak, Özgür Bir Hayat Mümkün" adlı sempozyumda konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Belediyemiz bağımlılık konusunda üzerine düşeni yapmaya devam edecek" dedi.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü tarafından, Kemalpaşa Belediyesi desteğiyle düzenlenen Bağımlılıktan Uzak, Özgür Bir Hayat Mümkün" adlı sempozyum ilçede gerçekleştirildi. Gençler arasından yaygınlaşan madde bağımlılığına dikkat çekilen sempozyumda konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Belediyemiz bu konuda üzerine düşeni yapmaya devam edecek." dedi.

flxz2idwyayu0j7.jpg

Gençlerin eğitim ve spora yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Karakayalı, "Belediyemiz bu konuda üzerine düşeni yapmaya devam edecek. Gençlerimizi kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere teşvik edip bu tarz projelerin sayısının daha da artıracağız" diye konuştu.

flxz4dvxeaehjoc.jpg

Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü tarafından, belediyemizin destekleriyle düzenlenen "Bağımlılıktan Uzak, Özgür Bir Hayat Mümkün" adlı sempozyum gerçekleştirildi. Sempozyumda gençler arasında yaygınlaşan madde bağımlılığına dikkat çekildi." ifadelerine yer verildi.

flxz39qxiae4bom.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.