Başkan Karakayalı: Kadın istihdamını arttıracağız

Başkan Karakayalı: Kadın istihdamını arttıracağız

Meslek Fabrikası'nın Kemalpaşa Kurs Merkezi'nde kadın kursiyerleri ziyaret eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, kadın istihdamını arttırmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Kemalpaşalılara meslek edindirmek amacıyla hayata geçirilen Meslek Fabrikası'nda eğitim alan kadın kursiyerleri ziyaret eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, kadın istihdamını arttırmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

7777.jpg

Meslek Fabrikası kursiyerleri ile sohbet eden Başkan Karakayalı, "İlçemizde kadın istihdamını artırmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

88888.jpg

Başkan Karakayalı, ziyarete ilişkin paylaşımında "İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizde, istihdamı sağlamak ve vatandaşlarımıza meslek edindirmek amacıyla hayata geçirdiğimiz Meslek Fabrikası’nda kadın kursiyerlerimizi ziyaret edip sohbet ettik. İlçemizde kadın istihdamını artırmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

899999.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.