Başkan Karakayalı: Kadınların emeği en yüce değerdir

Başkan Karakayalı: Kadınların emeği en yüce değerdir

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personeller ile bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, kadınların her zaman mücadelelerine sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Meclis Salonu'nda kadın personeller ile bir araya geldi. Kadın personellere hediyelerini takdim eden Başkan Karakayalı'ya Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Külahcıoğlu Altıntoz ve Erhan Gönülbağı eşlik etti.

fnprrihxiaurvw5.jpg

Kadınların her zaman mücadelelerine sahip çıkması gerektiğini ifade eden Başkan Karakayalı, kadın personellerinin her zaman destekçisi olacağını ifade etti. Başkan Karakayalı, konuşmasının ardından kadınlara söz hakkı vererek taleplerini de dinledi.

fnpryhlwuaeyvre.jpg

Başkan Karakayalı, “Kadınlarımızın emekleri bizim en yüce değerimizdir. Kadın olmadan toplumlar gelişemez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Yeryüzündeki her şey kadının eseridir”. Hepinize şiddetin her türlüsünden uzak, sağlıklı ve eşit, özgür bir yaşam diliyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

fnpruwsxiaayzj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.