Başkan Karakayalı, memurların kadro isyanına katıldı

Başkan Karakayalı, memurların kadro isyanına katıldı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Sosyal destek ödenekleri üzerinden çıkarılan zimmetlerin kaldırılması ve sözleşmeli memurlarımızın kadroya alınması için düzenlenen basın açıklamasına destek verdik" dedi.

Nilda Altın- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karayakalı, CHP İzmir İl Örgütü tarafından sözleşmeli memurlara kadro verilmemesini ve devletin belediyelerdeki sözleşmeli memurlardan, toplu sözleşmeye dayanarak belediyelerin yaptığı ödemeleri geri istemesini (zimmet çıkarmak) protesto etmek amacıyla Konak Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

fodggmuxiamqwmi.jpg

Başkan Karakayalı, katıldığı basın açıklamasına ilişkin paylaşımında "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in öncülüğünde belediye başkanlarımızla birlikte belediyelerimizin Ücret Politikaları konulu toplantıya katıldık. Ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun ve Veli Ağbaba'nın da yer aldığı sosyal destek ödenekleri üzerinden çıkarılan zimmetlerin kaldırılması ve sözleşmeli memurlarımızın kadroya alınması için, CHP İzmir İl Başkanlığımızın, Tüm Bel-Sen ve Tüm Yerel-Sen temsilcileriyle birlikte Konak Meydanı'nda ortaklaşa düzenlediği basın açıklamasına destek verdik." ifadelerine yer verdi.

fodggsjwyair42n.jpg

Protestoda İzmirli emekçiler, sözleşmeli memurlara kadro, toplu sözleşmeden kaynaklanan zimmet kararlarının iptali ve 3600 ek gösterge gibi taleplerini bir kez daha gündeme taşıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.