Başkan Karakayalı, özel bireylerle bir araya geldi

Başkan Karakayalı, özel bireylerle bir araya geldi

Mola Evi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Özel gereksinimli bireylerimizin ve ailelerinin sosyal hayata katılımını kolaylaştırmak, ebeveynlerin bakım yükünü hafifletmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediyesi tarafından özel gereksinimli vatandaşların sosyal hayata katılması amacıyla açılan Mola Evi, bir programa daha ev sahipliği yaptı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın katılımıyla gerçekleşen programa, özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri bir araya gelerek, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Program katılımcılarıyla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Karakayalı, "Özel gereksinimli bireylerimizin ve ailelerinin sosyal hayata aktif katılımını kolaylaştırmak, ebeveynlerin bakım yükünü hafifletmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sevgi engel tanımaz." dedi.

fv7rkpsxeaeddbz.jpg

Başkan Karakayalı, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Yaklaşık 1 ay önce özel gereksinimli bireylerimiz için açılışını gerçekleştirdiğimiz Mola Evi’nde eğitim gören vatandaşlarımız ve aileleriyle bir araya gelerek, keyifli bir kahvaltı programı gerçekleştirdik. Özel gereksinimli bireylerimizin ve ailelerinin sosyal hayata aktif katılımını kolaylaştırmak, ebeveynlerin bakım yükünü hafifletmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

fv7zxvbxwaawfhp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.