Başkan Karakayalı, pazar esnafı ile bir araya geldi

Başkan Karakayalı, pazar esnafı ile bir araya geldi

İlçede kurulan Cuma pazarında, pazar esnafı ile bir araya gelerek, esnafın sorunlarını dinleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Pazar esnafımızla üretim maliyetlerinin yüksekliği hakkında sohbet ettik" dedi.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ilçede Cuma günleri kurulan pazarda, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya geldi. Kemalpaşalılar ile sohbet eden Başkan Karakayalı, "Pazarcı esnafımızla üretim maliyetlerinin yüksekliği hakkında sohbet edip, hayırlı işler diledik." dedi.

fl3qevyxwaymjng.jpg

Pazarda alışveriş yapan Başkan Karakayalı, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından esnaf ile yaptığı görüşmelere ilişkin paylaşımında vatandaşların ürünler, üreticinin ise hakkını aldığı yarınlarda buluşmayı diledi.

fl3qemaxibsqhwn.jpg

Başkan Karakayalı, "İlçemizde kurulan, Cuma Pazarı’nda rutinimizi yerine getirerek alışverişimizi gerçekleştirdik. Pazarcı esnafımızla üretim maliyetlerinin yüksekliği hakkında sohbet edip, hayırlı işler diledik. Vatandaşlarımızın ürünleri, üreticinin ise hakkını aldığı yarınlarda buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

fl3qd15xoaemaby.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.