Başkan Karakayalı, saha çalışmalarını inceledi!

Başkan Karakayalı, saha çalışmalarını inceledi!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, saha çalışmalarını inceledi.

Medya Ege- Daha yaşanılası bir Kemalpaşa için çalışmalar yapan Kemalpaşa Belediyesi yolları yeniliyor. Kemalpaşa Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Asfalt serim sezonu olan yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen ekipler, ilçenin dört bir yanında, son teknoloji araçlarla asfaltlama yapıyor.

fylki1oxwaajg4w.jpg
Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İZBETON ekipleri tarafından Ulucak mahallesindeki Necdet Bükey Caddesi'nde asfalt serim işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Ulucak Necdet Bükey Caddesi'nde asfalt serim işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Çalışma yürüten İzbeton ekiplerine kolaylıklar diliyorum" açıklamasını yaptı.

fylkipmwqaepgss.jpg

Ulucak'taki asfalt serim çalışmalarını inceleyen Başkan Karakayalı ayrıca mahalle muhtarları ile bir araya gelerek Ulucak Taksi Durağı için alan keşfi yaptı. Başkan Karakayalı, konuyla ilgili, "Kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacak olan Ulucak Taksi Durağı için muhtarlarımız ile birlikte uygun alan keşfi yaptık. Büyük bir gelişim potansiyeline sahip Ulucak'a tarihin en büyük alt yapı yatırımlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdik. Yıllarca eğitimci olarak emek verdiğim mahallemizin yaşadığı dönüşüme şahit olmak umut verici" değerlendirmesinde bulundu.

fylbaxlx0aevifw.jpgfylbbguxwaaavpl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.