Başkan Karakayalı: Topluma dokunan etkinliklere devam edeceğiz

Başkan Karakayalı: Topluma dokunan etkinliklere devam edeceğiz

Kemalpaşa Belediyesive Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) ve işbirliği ile Kemalpaşalı çocuklara Sünnet Şöleni düzenlendi.

Kemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde, KESİAD desteğiyle Dere Mesire Yeri’nde yapılan Sünnet Şöleni’ne Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, Kemalpaşa Belediye Meclis Üyeleri ile KESİAD Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterdiler.

2-1.jpg

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı belediyenin asli görevlerinin başında halka ve topluma hizmet olduğunu ifade ederek, “Halkçı bir belediye her zaman bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin içinde olmalıdır. Bu düstur ile hareket ederek Kemalpaşa’da halka, topluma dokunan etkinliklere imza atmaya devam ediyoruz. Burada da çocuklarımızın sünnet şölenini düzenleyerek aileler için çok anlamlı bir etkinlikte bir araya geldik. KESİAD’a vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

dsc06791.jpg

Törende bir konuşma yapan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, “Biz de bu noktada elimizi taşın altına koyarak Kemalpaşa Belediyemiz ile güzel bir işbirliği yaptık ve bu sünnet şölenine imza attık. Önümüzdeki yıllarda bu tarz etkinliklerin de her zaman içinde olmaya devam edeceğiz. Kemalpaşa Belediyesi’ne bu imkanı bize verdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.