Başkan Karakayalı: Tüm çalışmalarımızda tarımı önceliyoruz

Başkan Karakayalı: Tüm çalışmalarımızda tarımı önceliyoruz

Bağyurdu’nda kurulan zeytinyağı tesisinde yağ sıkma makinelerinin montaj işlemleri başladı. Tesiste incelemelerde bulunan Başkan Karakayalı, " Tüm çalışmalarımızda tarımı önceliyoruz." dedi.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, seçim vaatlerini yerine getirmeye hız kesmeden devam ediyor. Bağyurdu’nda eski mezbaha olarak kullanılan binanın yıkılarak yerine yapılan zeytinyağı tesisi çalışmalarında inşaat aşaması tamamlanarak, yağ sıkma makinelerinin montaj işlemleri başladı.

fhmnsjmx0aco-ko.jpg

Son teknoloji makinelerin kullanıldığı zeytinyağı tesisinde incelemelerde bulunan Başkan Karakayalı, zeytin üreticilerinin tesisten en yüksek verim ile faydalanmalarını amaçladıklarını söyledi.

fhmnsj3xoaaeigl.jpg

Başkan Karakayalı, incelemelere ilişkin paylaşımında "Nisan ayında çalışmalarına başladığımız ve inşaatı tamamlanan Zeytinyağı Tesisimizde son teknoloji yağ sıkma makinelerinin montaj çalışmalarını inceledim. Zeytin üreticilerimizin en yüksek fayda ile tesisimizden yararlanmasını amaçlıyor, tüm çalışmalarımızda tarımı önceliyoruz." ifadelerine yer verdi.

fhmnrujwqamtgeq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.