Başkan Karakayalı: Vatandaşlarımız için yeni bir spor deneyimi sunuyoruz

Başkan Karakayalı: Vatandaşlarımız için yeni bir spor deneyimi sunuyoruz

Kemalpaşa'da Balon Spor Salonu'nun açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Gençlerimiz ve yetişkinlerimiz için yeni bir spor deneyimi sunuyoruz ve bu salonun ilçemizdeki spor kültürüne katkı sağlamasını diliyoruz" dedi.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediyesi tarafından sporun yaygınlaştırılması ve toplumun daha sağlıklı bir yaşam biçimine teşvik edilmesi amacıyla Balon Spor Salonu'nun resmi açılışı yapıldı.

f6tfzddwcaaqtz8.jpg

Açılış töreni, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcıları, yerel halk ve spor eğitimi alan gençlerin katılımıyla gerçekleşti.

Sporun toplum için taşıdığı önemi vurgulayan Başkan Karakayalı, "Bu spor salonu, sağlıklı bir yaşam biçimini teşvik etmek ve sporu yaygınlaştırmak adına atılmış büyük bir adımdır. Gençlerimiz ve yetişkinlerimiz için yeni bir spor deneyimi sunuyoruz ve bu salonun ilçemizdeki spor kültürüne katkı sağlamasını diliyoruz" dedi.

377792494-633643012275785-6721465410938463689-n.jpg

Karakayalı, tüm katılımcılara teşekkür ederken, sporun birleştirici gücünü ve sağlığa olan olumlu etkilerini vurgulamaya devam edeceğini belirtti. Balon Spor Salonu'nun açılışı, etkinliklerle ve hatıra fotoğraflarıyla kutlandı.

f6tfzdcwsaalgus.jpg

Modern tasarımı ve donanımlarıyla dikkat çeken Balon Spor Salonu, farklı spor dallarını desteklemek üzere tasarlanmış çok amaçlı bir mekan olarak hizmet verecek. Basketbol, voleybol, badminton ve daha birçok spor dalında eğitim ve turnuvaların düzenleneceği bu salon, spor tutkunlarının buluşma noktası olacak. Her yaş ve yetenek seviyesine hitap eden spor programları ve etkinlikleri ile ilçenin spor potansiyelini artıracak ve sağlıklı yaşamı teşvik edecek.

f6tfzdgxkaalnab.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.