BAŞKAN KARAKAYALI’DAN EĞİTİME ÖNCELİK

BAŞKAN KARAKAYALI’DAN EĞİTİME ÖNCELİK

Arif Çayan yazdı

Yerelde idareci olmak kadar yerelde her şeyi idare edebilmek ve her ihtiyaca karşı hareket halinde olabilmekte önemli.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da, hem yereli idare ederek başkanlık yapıyor, hem de ilçesinde vatandaşların olabilecek bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor, beceriyor da.

Başkan Karakayalı’ya eylemlerine, söylemlerine ve projelerine bir bakıyorsunuz tarım alanının tam ortasında, bir bakıyorsunuz sanayinin göbeğinde, bir bakıyorsunuz mahallenin sokağında ve bir de bakıyorsunuz ki eğitimin içinde.

basliksiz-2.jpg

Başkan Karakayalı, Kemalpaşa Belediyesi Eğitim Merkezi’ni de hızla tamamladı ve yakın zamanda Kemalpaşa’da yaşayan öğrencilerin hizmetine sunacak.

Tam 13 derslikli eğitim merkezinde, toplam da bin 200 öğrencinin eğitim alması, eğitimlere katkı sağlanması planlanıyor.

Kemalpaşa’nın geleceğine yapılan en büyük yatırım.

İlçendeki insanların günlük ihtiyaçlarını, isteklerini, dilek ve temennilerini bir şekilde yerine getirirken, bir de ilçendeki insanların geleceklerini, gelecek kuşaklarını da düşünmek işin tam ehli olmak demektir.

-001.jpg

Başkan Karakayalı’nın Kemalpaşalı çocuklar için spor, kültür, sanat ve eğitim alanlarında yaptıklarını zaman zaman basına düşen haberlerden takip ediyoruz ve eminim sizlerde takip ediyorsunuzdur.

İzmir’in en gelişmeye müsait, ekonomik anlamda gücü her alanda yüksek olan Kemalpaşa’da yaşayan insanların geleceklerinin de güzel olabilmesi için bu günlerden yarınları düşünerek yatırımlar yapmak tabi en önemli şey.

Başkan Karakayalı’yı bu ileri görüşlü, eğitim sever ve öğrenci sever hareketinden dolayı bütün insanlık adına tebrik ediyorum.

Kemalpaşa hak ettiğini yaşıyor!

-002.jpg-003.jpg-004.jpg-005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.