Başkan Karakayalı'dan hafta sonu mesaisi

Başkan Karakayalı'dan hafta sonu mesaisi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, hafta sonunda önce vatandaşlarla açık hava sinemasına katıldı sonra aşure bereketini paylaştı.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, hafta sonunu Kemalpaşalı vatandaşlarla bir araya gelerek geçirdi.

Başkan Karakayalı önce, İzmir Büyükşehir ve Kemalpaşa Belediyelerinin işbirliği ile düzenlenen açık hava sinema gösterimine katıldı.

f3-ujxgx0aauik9.jpeg

Karakayalı, Dünya festivallerinden birçok ödülle dönen Turna Misali isimli filmin Kemalpaşa Sütçüler Eski Pazar Yerindeki gösterimine katıldı. Başkan Karakayalı konuya ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak şu notu paylaştı; "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz işbirliği ile Sütçüler Eski Pazar Yeri'nde gösterimi gerçekleştirilen 'Turna Misali" adlı filmi, vatandaşlarımız ile birlikte keyifle seyrettik."

f36pxamwwaem5ep.jpeg

Başkan Karakayalı, öte yandan, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliğine de katıldı. Vatandaşlarla aşure lokmasını paylaşan Karakayalı "Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından, Aşağı Kızılca Mahallemizde gerçekleştirilen aşure etkinliğine katılarak vatandaşlarımız ile sohbet edip, bereketin simgesi aşuremizi paylaştık" dedi.

f36pxdjxgaeycaf.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.