Başkan Karakayalı'dan Halk Kart uygulamasına davet

Başkan Karakayalı'dan Halk Kart uygulamasına davet

Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurul toplantısına katılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Halk Kart uygulamasını anlatarak, katılımcıları üye olmaya davet etti.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurul toplantısına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Temel Küçük ile birlikte katıldı.

Başkan Karakayalı toplantıda, oda üyelerine ve yerel esnafa destek sağlamak amacıyla hayata geçirilen Halk Kart uygulamasını anlatarak, katılımcıları üye olmaya davet etti.

fjjhmfbwqamo9qv.jpg

Başkan Karakayalı, paylaşımında "Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın gerçekleştirilen genel kurul toplantısına, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Temel Küçük ile birlikte katılım gösterdik. Toplantıda, oda üyelerine, yerel esnafımıza büyük oranda destek olacak projelerimizden biri olan Halk Kart uygulamasını anlatıp üye olmaya davet ettik. Genel Kurulun Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

fjjhpjrxiauucwj.jpgfjjhnp0xsaa17q0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.