Başkan Karakayalı'dan Meslek Fabrikası'na ziyaret

Başkan Karakayalı'dan Meslek Fabrikası'na ziyaret

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ilçede faaliyet gösteren Meslek Fabrikası'nı ziyaret ederek eğitim alan kursiyerlerle sohbet etti.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde hayata geçirilen Meslek Fabrikası'na ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Meslek Fabrikası'nda verilen kurslar hakkında bilgi alan ve kursiyerlerle sohbet eden Başkan Karakayalı, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda; "İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizde, istihdamı sağlamak ve vatandaşlarımıza meslek edindirmek amacıyla hayata geçirdiğimiz Meslek Fabrikası’nda kursiyerlerimizi ziyaret edip sohbet ettik" ifadelerine yer verdi.

f-t8gewaaaxqyq.jpg

MESLEK FABRİKASI KURSLARI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda eğitim alan kursiyerler, kısa sürede hayallerine kavuşarak iş sahibi oluyor. Her yaştan kadına kapılarını açan Meslek Fabrikası, Kemalpaşalı kadınların da hayatına dokunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde şubede verilen Meslek Fabrikası eğitimleri ile kadınlar, hünerlerini gösterme imkanı bulurken bir çok alanda uzman eğitmenlerin eğitimleri sonrası verilen sertifikalar aracılığıyla da yeni iş imkanlarına kavuşuyor.

f-t7p3xgaahq0g.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.